Bu tarif gerçekten harika görünüyor. Bütün tavuk kızartması yaparken marinat süresinin önemini biliyor muydunuz? Ben genellikle tavuğu bir gece önceden marine ediyorum, böylece lezzetini daha da artırabiliyorum. Fırında pişirme süresi hakkında bir soru sormak istiyorum; tavuğun üstünü folyo ile kapladıktan sonra, ne zaman folyoyu çıkarmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, yanındaki garnitür önerileri de çok iştah açıcı görünüyor! Patates püresi ile denemeyi düşünüyorum. Başka hangi garnitürlerin iyi gideceğini merak ediyorum.
Bu tarif gerçekten harika görünüyor. Bütün tavuk kızartması yaparken marinat süresinin önemini biliyor muydunuz? Ben genellikle tavuğu bir gece önceden marine ediyorum, böylece lezzetini daha da artırabiliyorum. Fırında pişirme süresi hakkında bir soru sormak istiyorum; tavuğun üstünü folyo ile kapladıktan sonra, ne zaman folyoyu çıkarmak gerektiği konusunda bir öneriniz var mı? Ayrıca, yanındaki garnitür önerileri de çok iştah açıcı görünüyor! Patates püresi ile denemeyi düşünüyorum. Başka hangi garnitürlerin iyi gideceğini merak ediyorum.
Cevap yaz