Yeşil domates kızartması tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum! Bu tarifin özellikle yaz aylarında bahçelerde yetiştirilen yeşil domatesleri değerlendirmenin harika bir yolu olduğunu düşünüyorum. Kızartma işlemi sırasında domateslerin kıtır kıtır yapısı ve hafif ekşi tadının nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Ayrıca, yanında yoğurt veya sarımsaklı yoğurt sosuyla servis etmenin, bu lezzeti daha da zenginleştireceğini düşünüyorum. Sizce yeşil domateslerin aşırı miktarda tüketilmesinin sindirim sorunlarına yol açabileceğini bilmek, bu tarifi denememizi engeller mi?
Yeşil domates kızartması tarifini okuduktan sonra, gerçekten denemek istiyorum! Bu tarifin özellikle yaz aylarında bahçelerde yetiştirilen yeşil domatesleri değerlendirmenin harika bir yolu olduğunu düşünüyorum. Kızartma işlemi sırasında domateslerin kıtır kıtır yapısı ve hafif ekşi tadının nasıl bir lezzet katacağını merak ediyorum. Ayrıca, yanında yoğurt veya sarımsaklı yoğurt sosuyla servis etmenin, bu lezzeti daha da zenginleştireceğini düşünüyorum. Sizce yeşil domateslerin aşırı miktarda tüketilmesinin sindirim sorunlarına yol açabileceğini bilmek, bu tarifi denememizi engeller mi?
Cevap yaz