Bu tarif gerçekten de oldukça pratik görünüyor. Tavuk bagetlerin dışının çıtır çıtır, içinin ise yumuşak olması harika bir sonuç olmalı. Malzemeler de evde kolayca bulunabilecek türden. Özellikle mısır nişastası kullanılması, çıtırlığı artıracak gibi. Sizce de bu tarife ek olarak baharatları çeşitlendirmek ya da farklı soslarla denemek lezzeti daha da artırır mı? Ayrıca, dinlendirme süresi, tavukların lezzetini nasıl etkiler sizce?
Bu tarif gerçekten de oldukça pratik görünüyor. Tavuk bagetlerin dışının çıtır çıtır, içinin ise yumuşak olması harika bir sonuç olmalı. Malzemeler de evde kolayca bulunabilecek türden. Özellikle mısır nişastası kullanılması, çıtırlığı artıracak gibi. Sizce de bu tarife ek olarak baharatları çeşitlendirmek ya da farklı soslarla denemek lezzeti daha da artırır mı? Ayrıca, dinlendirme süresi, tavukların lezzetini nasıl etkiler sizce?
Cevap yaz