Bu tarif gerçekten çok ilgi çekici görünüyor! Tavada yumuşak et kızartma yaparken etin yumuşaklığını ve lezzetini artırmak için marine işlemi öncesinde nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz? Ayrıca, yüksek kaliteli et kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini deneyimleyen biri olarak, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yüksek ateşte pişirirken etin kurumasını önlemek için hangi yöntemleri denediniz?
Bu tarif gerçekten çok ilgi çekici görünüyor! Tavada yumuşak et kızartma yaparken etin yumuşaklığını ve lezzetini artırmak için marine işlemi öncesinde nasıl bir hazırlık yapıyorsunuz? Ayrıca, yüksek kaliteli et kullanmanın lezzeti nasıl etkilediğini deneyimleyen biri olarak, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yüksek ateşte pişirirken etin kurumasını önlemek için hangi yöntemleri denediniz?
Cevap yaz