Pirzola kızartma tarifini okurken, özellikle marine etme süresinin önemi dikkatimi çekti. Gerçekten de etin lezzetini artırmak için bu adımın ne kadar kritik olduğunu deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim. Sizce de en az 30 dakika bekletmek yeterli mi, yoksa daha uzun süre bekletmek gerçekten lezzeti artırır mı? Ayrıca, kullanacağınız baharat kombinasyonları ile ilgili farklı önerileriniz var mı? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak bu konuda paylaşımda bulunmanız harika olur!
Pirzola kızartma tarifini okurken, özellikle marine etme süresinin önemi dikkatimi çekti. Gerçekten de etin lezzetini artırmak için bu adımın ne kadar kritik olduğunu deneyimlemiş biri olarak söyleyebilirim. Sizce de en az 30 dakika bekletmek yeterli mi, yoksa daha uzun süre bekletmek gerçekten lezzeti artırır mı? Ayrıca, kullanacağınız baharat kombinasyonları ile ilgili farklı önerileriniz var mı? Kendi deneyimlerinizden yola çıkarak bu konuda paylaşımda bulunmanız harika olur!
Cevap yaz