Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Niğastalıklı çıtır patates kızartması, misafirler için mükemmel bir ikram seçeneği olabilir. Patateslerin kabuklarıyla mı yoksa soyulmuş olarak mı yapılması gerektiği konusunda bir tercih var mı? Ben de kabuklu denemek istiyorum, çünkü çıtırlığı artırır gibi geliyor. Ayrıca, nişasta kullanmanın yağ emme oranını azaltması çok iyi bir bilgi! Peki, hangi baharatları denemek istersiniz? Benim favorim kesinlikle sarımsak tozu!
Bu tarif gerçekten harika görünüyor! Niğastalıklı çıtır patates kızartması, misafirler için mükemmel bir ikram seçeneği olabilir. Patateslerin kabuklarıyla mı yoksa soyulmuş olarak mı yapılması gerektiği konusunda bir tercih var mı? Ben de kabuklu denemek istiyorum, çünkü çıtırlığı artırır gibi geliyor. Ayrıca, nişasta kullanmanın yağ emme oranını azaltması çok iyi bir bilgi! Peki, hangi baharatları denemek istersiniz? Benim favorim kesinlikle sarımsak tozu!
Cevap yaz