Tavuk kuşbaşı kızartma tarifini okurken, bu lezzetin sofralarda nasıl yer bulduğunu düşündüm. Acaba, bu kadar pratik ve lezzetli bir yemeği hazırlarken hangi baharatları tercih ediyorsunuz? Marine işlemi sırasında kullandığınız sarımsak ve pul biber, tavuk etinin tadını ne kadar etkiliyor? Ayrıca, tavukları un ve galeta unuyla panelemek, gerçekten çıtırlık katıyor mu? Kızartma işlemi sonrası tavukların altın rengi alması için zamanlama konusunda ne kadar hassassınız? Yanında yoğurt veya sosla sunmak, bence bu yemeğin lezzetini katlıyor. Sizler bu tarife hangi ekstra sebzeleri eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Tavuk kuşbaşı kızartma tarifini okurken, bu lezzetin sofralarda nasıl yer bulduğunu düşündüm. Acaba, bu kadar pratik ve lezzetli bir yemeği hazırlarken hangi baharatları tercih ediyorsunuz? Marine işlemi sırasında kullandığınız sarımsak ve pul biber, tavuk etinin tadını ne kadar etkiliyor? Ayrıca, tavukları un ve galeta unuyla panelemek, gerçekten çıtırlık katıyor mu? Kızartma işlemi sonrası tavukların altın rengi alması için zamanlama konusunda ne kadar hassassınız? Yanında yoğurt veya sosla sunmak, bence bu yemeğin lezzetini katlıyor. Sizler bu tarife hangi ekstra sebzeleri eklemeyi tercih ediyorsunuz?
Cevap yaz