Bu tavada tavuk kanat kızartma tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum. Marinasyon sürecinin önemli olduğunu biliyorum ama 2-3 saat bekletmek için zamanım olmayabilir. Acaba daha kısa bir süreyle de güzel bir lezzet elde edebilir miyim? Ayrıca, hangi sosları tercih etsem daha lezzetli olur? Özellikle barbekü sosu mu yoksa acı sos mu daha çok hoşuma gider?
Bu tavada tavuk kanat kızartma tarifini okuduktan sonra denemek için sabırsızlanıyorum. Marinasyon sürecinin önemli olduğunu biliyorum ama 2-3 saat bekletmek için zamanım olmayabilir. Acaba daha kısa bir süreyle de güzel bir lezzet elde edebilir miyim? Ayrıca, hangi sosları tercih etsem daha lezzetli olur? Özellikle barbekü sosu mu yoksa acı sos mu daha çok hoşuma gider?
Cevap yaz