Balık kızartma tarifini okuduğumda, öncelikle mısır ununun kullanılması gerçekten ilginç geldi. Daha önce hiç denememiştim ve bu tarifte mısır ununun balığa nasıl bir çıtırlık katacağını merak ediyorum. Balıkları marine etme sürecinin detaylı bir şekilde anlatılması, lezzetin artması için önemli bir aşama gibi görünüyor. Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmenin ne kadar kritik olduğunu belirtmeniz de çok faydalı. Balıkların yağı emmemesi için bu noktaya dikkat etmenin gerektiğini düşünüyorum. Servis önerileri içinde limon dilimleri ve yoğurt sosu eklenmesi, yemeği daha da zenginleştiriyor gibi. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Sizce bu tarifi yaparken başka hangi baharatları deneyebilirim?
Balık kızartma tarifini okuduğumda, öncelikle mısır ununun kullanılması gerçekten ilginç geldi. Daha önce hiç denememiştim ve bu tarifte mısır ununun balığa nasıl bir çıtırlık katacağını merak ediyorum. Balıkları marine etme sürecinin detaylı bir şekilde anlatılması, lezzetin artması için önemli bir aşama gibi görünüyor. Ayrıca, kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmenin ne kadar kritik olduğunu belirtmeniz de çok faydalı. Balıkların yağı emmemesi için bu noktaya dikkat etmenin gerektiğini düşünüyorum. Servis önerileri içinde limon dilimleri ve yoğurt sosu eklenmesi, yemeği daha da zenginleştiriyor gibi. Bu tarifi denemek için sabırsızlanıyorum! Sizce bu tarifi yaparken başka hangi baharatları deneyebilirim?
Cevap yaz