Bu k�ymal� t�rl� k�zartmas� tarifini okurken akl�mda bir soru belirdi; sebzelerin tuzlu suda bekletilmesi gerçekten de patl�canlar�n ac�l�ð�n� almakta etkili mi? K�zartma esnas�nda daha lezzetli olmalar�na gerçekten katk� saðl�yorsa, bu ad�m kesinlikle denemeye deðer! Ayrıca, bu tür yemeklerde zeytinyað� kullanmak hem daha saðl�kl� hem de lezzetli bir sonuç verebilir. K�yma yerine tavuk veya hindi eti kullanma alternatifini de çok beðendim, bu şekilde daha hafif bir seçenek arayanlar için güzel bir fikir. Senin bu tarifi deneme deneyimlerin nas�l oldu?
Bu k�ymal� t�rl� k�zartmas� tarifini okurken akl�mda bir soru belirdi; sebzelerin tuzlu suda bekletilmesi gerçekten de patl�canlar�n ac�l�ð�n� almakta etkili mi? K�zartma esnas�nda daha lezzetli olmalar�na gerçekten katk� saðl�yorsa, bu ad�m kesinlikle denemeye deðer! Ayrıca, bu tür yemeklerde zeytinyað� kullanmak hem daha saðl�kl� hem de lezzetli bir sonuç verebilir. K�yma yerine tavuk veya hindi eti kullanma alternatifini de çok beðendim, bu şekilde daha hafif bir seçenek arayanlar için güzel bir fikir. Senin bu tarifi deneme deneyimlerin nas�l oldu?
Cevap yaz