Bu kabak kızartması tarifini okuduktan sonra, yaz aylarında taze kabaklarla denemek için sabırsızlanıyorum. Malzemeleri oldukça basit ama lezzetli sonuçlar elde etmek için harika görünüyor. Kabakları ince dilimler halinde kesip, o çıtır çıtır dokuyu yakalamak için un ve yumurta karışımında bulamak gerçekten iyi bir fikir. Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmemiz gerektiğini belirtmişsiniz, bu adımı atlamak istemem. Yanında yoğurt ya da sarımsaklı yoğurt sosu ile sunmak da harika bir dokunuş! Peki, bu tarife farklı sebzeler eklemeyi denediniz mi? Havuç veya patlıcan ile nasıl sonuçlar aldınız?
Bu kabak kızartması tarifini okuduktan sonra, yaz aylarında taze kabaklarla denemek için sabırsızlanıyorum. Malzemeleri oldukça basit ama lezzetli sonuçlar elde etmek için harika görünüyor. Kabakları ince dilimler halinde kesip, o çıtır çıtır dokuyu yakalamak için un ve yumurta karışımında bulamak gerçekten iyi bir fikir. Kızartma işlemi sırasında yağın sıcaklığına dikkat etmemiz gerektiğini belirtmişsiniz, bu adımı atlamak istemem. Yanında yoğurt ya da sarımsaklı yoğurt sosu ile sunmak da harika bir dokunuş! Peki, bu tarife farklı sebzeler eklemeyi denediniz mi? Havuç veya patlıcan ile nasıl sonuçlar aldınız?
Cevap yaz