Bu tarife göre baget kızartması yapmak gerçekten çok keyifli olmalı. Özellikle marinasyon sürecinin önemi vurgulanmış, bu da lezzeti artıran bir detay. Ben de genelde tavuk bagetleri marine ederken yoğurt kullanmayı tercih ediyorum, çünkü bu hem yumuşaklık sağlıyor hem de lezzet katıyor. Kızartma işlemi sırasında dikkatli olmak gerektiği de önemli bir nokta. Kızartma sonrası fazla yağın süzülmesi de sağlıklı bir sonuç almak açısından güzel bir ipucu. Yanında soslarla servis etme fikri de harika, özellikle ketçap ve mayonezle denemek çok hoş olabilir. Bu tarifin aile ve arkadaşlarla paylaşılacak bir yemek için ideal olduğunu düşünüyorum. Sizce de bu tarifin en dikkat çekici kısmı hangisi?
Bu tarife göre baget kızartması yapmak gerçekten çok keyifli olmalı. Özellikle marinasyon sürecinin önemi vurgulanmış, bu da lezzeti artıran bir detay. Ben de genelde tavuk bagetleri marine ederken yoğurt kullanmayı tercih ediyorum, çünkü bu hem yumuşaklık sağlıyor hem de lezzet katıyor. Kızartma işlemi sırasında dikkatli olmak gerektiği de önemli bir nokta. Kızartma sonrası fazla yağın süzülmesi de sağlıklı bir sonuç almak açısından güzel bir ipucu. Yanında soslarla servis etme fikri de harika, özellikle ketçap ve mayonezle denemek çok hoş olabilir. Bu tarifin aile ve arkadaşlarla paylaşılacak bir yemek için ideal olduğunu düşünüyorum. Sizce de bu tarifin en dikkat çekici kısmı hangisi?
Cevap yaz